Een mooier decollete

Voor veel vrouwen is een decolleté met borsten die qua grootte, vorm en positie mooi bij hun lichaam passen, een grote wens. Zwangerschap, borstvoeding, zwaartekracht, grote gewichtsschommelingen en het ouder worden kunnen tot slappere, hangende borsten leiden. Vrouwen met zeer grote borsten hebben vaak last van rugpijn en pijnlijke bh-striemen, en vrouwen met hele kleine borsten voelen zich soms minder vrouwelijk. Borstoperaties zijn veilig en laten veel vrouwen zich weer happy in hun lijf voelen. Het is dan ook één van de meest uitgevoerde cosmetische operaties in Nederland.

Het begint bij het consult

Geen twee vrouwenlichamen zijn hetzelfde. Ook de cosmetische wensen en verwachtingen van vrouwen zijn uniek. Om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met het eindresultaat, ontwikkelt dr Pirayesh voor elke patiënt een chirurgische aanpak op maat. Tijdens het consult neemt hij ruim de tijd om u te leren kennen, uw wensen met u te bespreken en helpt hij u een weloverwogen beslissing te nemen. Hij neemt uw medische historie met u door en onderzoekt uw borsten en huid.
Hij bespreekt de gewenste grootte en positie van uw borsten en tepels (bijv. met behulp van een pasprothese), soorten implantaten, de plaats van de incisies, de nazorg en de te verwachten resultaten met u. Hij geeft u instructies over hoe u zich moet voorbereiden op de operatie en informeert u over de kosten.

Wij adviseren u om na dit consult rustig de tijd te nemen om te bedenken of u voor een operatie kiest. Wij zullen u nooit onder druk zetten, we vinden het belangrijk dat u een beslissing neemt waar u zowel nu als in de toekomst helemaal achter staat.

Klik HIER om een afspraak voor een consult te maken.