Dr Pirayesh is plastisch, reconstructief en esthetisch chirurg en eigenaar van Amsterdam Plastic Surgery (APS), een moderne privékliniek en poliklinische operatiefaciliteit, centraal gelegen in Amsterdam. Dr Pirayesh is gespecialiseerd in alle aspecten van esthetische chirurgie van gezicht, borsten en lichaam. Daarnaast is hij een autoriteit in het toepassen van medische lasers en injectables (botox en fillers), vaak ook om het esthetisch effect van chirurgische ingrepen te vergroten. Hij is bovendien zeer ervaren in het behandelen van patiënten die kampen met complicaties van cosmetische chirurgie of permanente fillers.
Neem voor het maken van een afspraak contact op met onze kliniek.
+31 (20) 577 1277
Amsterdam Plastic Surgery gesloten voor behandelingen van 18 december tot en met 10 januari. Wij zijn telefonisch niet bereikbaar.
Wij zijn per e-mail bereikbaar voor vragen. Voor spoedgevallen kunt u contact opnemen via: 06-54277705 of een tekstbericht sturen.
Voicemail berichten worden niet afgeluisterd.
Wij wensen u prettige feestdagen!
Amsterdam Plastic Surgery Clinic is closed from December 18th until January 10th. You won’t be able to reach us by phone during this period. You can reach us by e-mail for enquiries.
For emergencies please contact: +31 (0)654277705 or send a text message. There is no voicemail option available during this period.
We wish you happy holidays!