top of page

ClearLift non-ablatieve laser

Onze nieuwste ClearLift laser stimuleert het collageen in uw huid en zorgt voor verstrakking, zonder de week van ongemak en downtime die u met een Fraxel ablatieve laser zou hebben. De ClearLift gebruikt akoestische geluidsgolven, die zacht genoeg zijn om de meest delicate gebieden op het gezicht, de nek, het decolleté, rond de ogen en zelfs de lippen te behandelen, terwijl het risico op hypopigmentatie die u met andere lasers kunt krijgen, wordt geminimaliseerd. De ClearLift laser veroorzaakt gecontroleerde microscopische schade aan de epidermis (de bovenste huidlaag) en de dermis (de tweede huidlaag), waardoor de huid nieuw collageen gaat aanmaken. Het resultaat: een strakkere, helderdere, stevigere en vollere huid. Met deze laser kunnen we gerichte probleemgebieden behandelen op diepere lagen van de dermis. Omdat de ClearLift geen warmte maar geluidgolven gebruikt, is hij bijzonder geschikt voor de behandeling van melasma op de lange termijn.

Onze ClearLift laser is geschikt voor de volgende huidproblemen:

  • Fijne lijntjes en rimpels

  • Oneffen huidtextuur, kleur en toon

  • Gebroken haarvaatjes, rosacea en grove poriën

  • Donkere littekens 

  • Huidveroudering en huidverkleuring door zonschade

  • Verslapte huid door verlies van collageen

  • Pigmentatie: levervlekken en melasma

  • Donkere kringen onder de ogen

  • Afbraak van ongewenste fillers

Tijdens de behandeling

De ClearLift behandeling is niet pijnlijk: zonder verdoving voelt het alsof er een elastiekje tegen uw huid geschoten wordt. We maken uw huid eerst schoon en verdoven uw huid met crème zodat u tijdens de behandeling weinig tot niets voelt. De behandeling duurt tussen de 10 minuten en een uur, afhankelijk van uw wensen. We kunnen probleemgebieden extra aandacht geven tijdens de behandeling. Na de behandeling smeren we uw huid in met een verkoelende balsem en krijgt u een infrarood masker om uw huid te kalmeren.

Na de behandeling

Uw huid kan een beetje rood en vlekkerig zijn en wat nagloeien; dit verdwijnt na een paar uur. U kunt uw gezicht ‘s avonds normaal schoonmaken, maar gebruik geen exfoliërende producten of retinol. Het is belangrijk om uw gezicht goed te hydrateren met crème. Het is belangrijk om een SPF 30 te dragen en uw gezicht gedurende 2 weken niet bloot te stellen aan de zon of een zonnebank te gebruiken.

Kuurschema voor de beste resultaten

Ter vergelijking: 4 ClearLift behandelingen zijn ongeveer even effectief als 1 Fraxel ablatieve laserbehandeling (maar zonder de week downtime). Voor de beste resultaten adviseren wij een kuur van 6 ClearLift behandelingen met een interval van 4 weken. U zult direct na de eerste behandeling al resultaat zien, maar uw huid is 2 maanden nadat uw kuur is afgerond op haar mooist. Deze resultaten zijn blijvend.

bottom of page