top of page

Revisie facelift

Regelmatig wordt Dr Pirayesh gevraagd om hersteloperaties uit te voeren na procedures die elders zijn uitgevoerd. Veel voorkomende problemen zijn oren die naar beneden worden getrokken, een haarlijn waarin de littekens van een eerdere facelift zichtbaar zijn, een ‘te strakgetrokken’ facelift, slechte verspreiding van volume of te veel volume in de wangen, en het verdwijnen van vet dat met het vorderen van de jaren het gezicht een steeds hollere blik geeft. Vaak worden deze problemen gecorrigeerd door een lift van het middelste gedeelte van het gezicht en het repareren van de diepgelegen SMAS weefsellagen, wordt de haarlijn gecorrigeerd, de oorlellen opnieuw geopereerd en het volume hersteld. Een revisie facelift is veel complexer dan een eerste facelift en vereist een zeer ervaren en bekwaam plastisch chirurg.

PROF. ALI PIRAYESH

   Het geheim is met zo min mogelijk middelen een zo natuurlijk mogelijk resultaat te krijgen

Herstel
Behandeling
Anesthesie
Consultatie
De allernieuwste technieken

Dr Pirayesh heeft overal ter wereld de allerbeste training gekregen en ervaring opgedaan. Hij is een pionier op het gebied van de meest gevorderde facelifttechnieken, heeft veel gepubliceerd en geeft seminars, die door plastische chirurgen over de hele wereld worden bijgewoond. Zo presenteerde hij tijdens de ISAPS-conferentie in Rio de Janeiro in september 2014 zijn innovatieve facelift technieken bij 103 patiënten die problemen met permanente fillers ondervonden.

Het verschil tussen een adequate facelift en een fantastische facelift is dat Dr Pirayesh de tijd neemt om alle kenmerken van uw gezicht apart, en uw gezicht als geheel, zeer gedetailleerd te onderzoeken. Hierdoor kan hij bepalen welke combinatie van behandelingen een harmonieus resultaat geven. Hij denkt dus niet in hokjes van enkele, snelle behandelingen met als gevolg een onnatuurlijk, strakgetrokken gezicht. Hij kiest voor een combinatie van diverse behandelingen, die er samen voor zorgen dat uw gezicht een natuurlijke, ontspannen en frisse uitstraling krijgt. Omdat Dr Pirayesh altijd de allernieuwste technieken gebruikt, bent u zeker van een langdurig resultaat. Hij voert de aanvullende behandelingen als stamcelfacelift, laser resurfacing en fillers zelf uit, zodat hij de controle heeft over het door u gewenste eindresultaat. 
 

Het begint bij het consult 

Geen twee gezichten zijn hetzelfde. Ook de cosmetische wensen en verwachtingen van patiënten zijn uniek. Om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met het eindresultaat, ontwikkelt Dr Pirayesh voor elke patiënt een chirurgische aanpak op maat. Tijdens het consult neemt hij ruim de tijd om u te leren kennen, uw wensen met u te bespreken en helpt hij u een weloverwogen beslissing te nemen. 

Hij neemt uw medische historie met u door, onderzoekt u en bekijkt de toestand van uw huid en evalueert de onderliggende weefsels. Daarnaast wijst u aan wat u aan uw gezicht wilt verbeteren. Dr Pirayesh zal aangeven of dat realistisch en mogelijk is en welk soort facelift voor u de beste optie is. Een foto van u rond uw vijfendertigste levensjaar is handig als referentie voor de structuur van uw gezicht.

 

Hij zal u informeren over andere behandelingen die, als aanvulling op uw facelift operatie, het resultaat zullen vergroten. Hij bespreekt de techniek die hij bij u zal gebruiken en beantwoordt uw vragen. U ontvangt instructies over hoe u zich moet voorbereiden op de operatie en informatie over de kosten.
 

bottom of page