top of page

ClearSkin non-ablatieve fractionele laser

Onze state-of-the-art ClearSkin non-ablatieve fractionele laser produceert microscopische lichtbundels die gecontroleerde micro-schade aanbrengen op de huid. Hierdoor zal een acnehuid minder sebum produceren, worden dode huidcellen verwijderd en de bacteriën die acne veroorzaken gedood. Maar de ClearSkin wordt ook toegepast voor de behandeling van zichtbare huidproblemen zoals fijne lijntjes, rimpels, pigmentatie, zonschade en een oneffen huidtoon. Het resultaat is een blijvend gladdere huid met een evenwichtige huidtoon. In tegenstelling tot chemische peelings en ablatieve lasers wordt de bovenste huidlaag niet vernietigd.

De ClearSkin laser is geschikt voor de volgende huidproblemen:

  • Fijne lijntjes en rimpels

  • Littekens veroorzaakt door o.a. Acne

  • Huidveroudering en huidverkleuring door zonschade

  • Verslapte huid door verlies van collageen

  • Levervlekken

  • Grove poriën

  • Oneffen huidtextuur, kleur en toon, pigmentatie

Tijdens de behandeling

De behandeling duurt ongeveer een uur. Wij verdoven uw huid met crème zodat u tijdens de behandeling weinig tot niets voelt. Zonder verdoving voelt het alsof er een elastiekje tegen uw huid geschoten wordt. Met deze laser kunnen we de focus leggen op specifieke probleemzones. De ClearLift laser heeft een ingebouwd koelsysteem om de behandeling zo prettig mogelijk te maken. Na de laserbehandeling smeren we uw huid in met een verkoelende balsem en krijgt u een infrarood masker om de huid te kalmeren. 

Na de behandeling

Uw huid kan een beetje rood en vlekkerig zijn en wat nagloeien; dit verdwijnt na een paar uur. U kunt uw gezicht ‘s avonds normaal schoonmaken, maar gebruik geen exfoliërende producten of retinol. Het is belangrijk om uw gezicht goed te hydrateren met crème. Het is belangrijk om een SPF 30 te dragen en uw gezicht gedurende 2 weken niet bloot te stellen aan de zon of een zonnebank te gebruiken.

Kuurschema voor de beste resultaten

Gemiddeld zijn er 4 behandelingen nodig met een periode van 2 tot 3 weken tussen de behandelingen. Daarna adviseren wij elke 6 maanden een onderhoudsbehandeling om uw acne onder controle te houden. Heeft u geen acne, maar algemene huidverbetering tot doel? Dan stellen we samen met u een behandelplan op dat u het beste resultaat geeft.

bottom of page