top of page

PRP Vampire facial

Bent u (nog) niet toe aan fillers uit een doosje maar zou u uw huid graag een stuk gladder, strakker en jonger willen zien? Dan is de innovatieve PRP-behandeling zeer geschikt voor u.Uw huid wordt namelijk gestimuleerd om zichzelf te verjongen met behulp van uw eigen  bloed. Dit lijkt eng, maar dat valt in de praktijk heel erg mee; in Hollywood gebruiken de sterren dit twee weken voor de Oscaruitreiking om met een mooie, frisse glow de rode loper op te gaan.

Deze van origine Zwitserse techniek maakt gebruik van de groeifactoren die in uw bloed aanwezig zijn. Er wordt een kleine hoeveelheid bloed uit uw arm weggenomen en vervolgens wordt dit bloed gecentrifugeerd, zodat het bloedplaatjes-rijke plasma is gescheiden van de rest van het bloed. Dit plasma wordt met een zeer dun naaldje vrijwel pijnloos in de diepere huidlaag in uw gezicht aangebracht. Vervolgens wordt het restant plasma op uw gezicht aangebracht en door middel van microneedling met de Dermapen 4 in de oppervlakkige huidlaag gesluisd. Zo wordt collageenvorming in beide huidlagen bevorderd. U ondervindt geen pijn en u kunt de volgende dag uw sociale activiteiten hervatten. Wel moet u de eerste week extreme hitte en extreme koude (denk aan sauna, zonnebank, wintersport), vermijden.

PRP kan verschillende huidproblemen verbeteren:

 • Huidtextuur, kleur en toon

 • Gebroken haarvaten en poriën

 • Acnelittekens, brandwonden of littekens van operaties

 • Huidveroudering en huidverkleuring door zonneschade

 • Fijne lijntjes en dunnere huid

 • PRP kan ook de haarwortels stimuleren

PRP met RF micro-needling voor extra huidverstrakking

APS biedt deze behandeling nu ook aan met RF microneedling als extra boost: in plaats van ‘gewone microneedling’ sluizen we het plasma in met Radio Frequency. De warmte die met dit systeem aan de huid afgegeven worden, trekt diep in de dermis, waardoor er nog eens extra verstrakking optreedt ten opzichte van microneedling alleen. Het grote voordeel aan RF is dat het dieper in de huid doordringt, waardoor ook dieper gelegen littekens en zonschade worden aangepakt. 

 

Onze state-of-the-art RF microneedling apparatuur heeft een kop met 25 of 64 gouden naaldjes die alleen voor u gebruikt wordt, en die we apart voor u bewaren. De gouden naaldjes penetreren uw huid verticaal – dus géén krassen! – en creëren duizenden microkanaaltjes per seconde in uw huid. Het lichaam krijgt door de RF een impuls om deze microkanaaltjes met collageen te vullen. Resultaat: een strakkere, frissere, gladdere huid met een mooiere, effen kleur. Elke behandeling is maatwerk omdat Dr Pirayesh uw gezicht beoordeelt en bij elke zone – zoals rondom de ogen, de wangen en de hals – de meest geschikte naalddiepte toepast. 
 

PRP met RF micro-needling kan een breed scala aan huidproblemen verbeteren:

 • Verstrakt de slapper geworden huid vanaf 35 jaar 

 • Huidtextuur, kleur en toon

 • Gebroken haarvaatjes en grove poriën

 • Littekens door acne

 • Huidveroudering en huidverkleuring door zonschade

 • Fijne lijntjes en dunnere huid

Tijdens de behandeling

We verwijderen uw make-up. We verdoven uw huid met crème zodat u tijdens de behandeling weinig tot niets voelt. De behandeling duurt ongeveer een uur en u heeft weinig tot geen downtime. Na de microneedling krijgt u een hydraterend collageenmasker en LED lichttherapie om de huid te kalmeren.

Na de behandeling

Uw huid kan een beetje rood zijn en wat nagloeien; dit verdwijnt na enkele uren tot een dag. Omdat uw huid de eerste dagen na de behandeling wat droog kan worden, is het belangrijk goed te hydrateren. Het is belangrijk om een SPF 30 te dragen en 2 weken niet met uw gezicht in de zon of onder de zonnebank te gaan. Retinol wordt de eerste periode na de behandeling afgeraden.

Kuurschema voor de beste resultaten

De beste resultaten worden behaald met 4 behandelingen per jaar, met een interval van 4 weken tussen de behandelingen. In tegenstelling tot huidtherapeuten die een strak protocol volgen bij alle cliënten, adviseert APS een aangepast kuurschema voor verschillende huidtypen:

Voor jongere huid met als doel zichtbare huidverbetering

Kuur van 4 x PRP met Dermapen per jaar met een interval van 4 weken

Voor rijpere huid met als doel zichtbare huidverbetering én verstrakking

Kuur van 2 x PRP met Dermapen en 2 x PRP met RF microneedling, om en om, met een interval van 4 weken

bottom of page