top of page
ali13291_edited.jpg

“Het geheim

   is met zo min mogelijk middelen een zo natuurlijk mogelijk resultaat te krijgen

DR ALI PIRAYESH

Dr Ali Pirayesh is een plastisch, reconstructief en esthetisch chirurg van wereldfaam. Dr Pirayesh is gespecialiseerd in alle aspecten van esthetische chirurgie van gezicht, borst, decolleté en lichaam. Daarnaast is hij een autoriteit in het toepassen van medische lasers en injectables, vaak ook om het esthetisch effect van chirurgische ingrepen te vergroten. Hij geeft les aan honderden plastisch chirurgen per jaar in het juist toepassen van botox en fillers. Hij is bovendien zeer ervaren in het behandelen van patiënten die kampen met complicaties van cosmetische chirurgie of permanente fillers. 

In de media

Amsterdam Plastic Surgery bij de NOS
Amsterdam Plastic Surgery bij de NPO radio 2
Amsterdam Plastic Surgery bij Tatler
Amsterdam Plastic Surgery bij RTLZ
Amsterdam Plastic Surgery bij de NRC
amayzine-logo.png
PMFA journal.png

Behandelingen

Bij Amsterdam Plastic Surgery is het ons doel om u zich gelukkig te laten voelen in uw lichaam. Wij willen dat u zich prettig en veilig voelt tijdens uw behandeling. We plannen uw operatie zeer zorgvuldig en Dr Ali Pirayesh en zijn team zullen al uw vragen beantwoorden en eventuele zorgen voor en na uw procedure wegnemen. Na de operatie zorgen wij ervoor dat u alle ondersteuning krijgt die u nodig heeft voor een spoedig herstel en een mooi, natuurlijk resultaat.

Woman treated at Amsterdam Plastic Surgery

DR ALI PIRAYESH

"Ik geloof dat een plastisch chirurg zijn reputatie niet alleen verdient aan de 
patiënten die hij opereert, maar zeker ook aan de patiënten die hij een andere keuze geeft"

Testimonials

Entree van Amsterdam Plastic Surgery
"De kliniek is mooi, schoon en uitnodigend. Het personeel is zeer deskundig en vriendelijk, ze hebben me door de procedure geleid en ze zorgden ervoor dat ik me op mijn gemak voelde dat de behandeling niet pijnlijk was."

Merel Zwart

bottom of page