top of page

Waarom
APS?

aps_eva velders_4940.png

1 / Team

Dr Pirayesh werkt graag met de besten, en hij heeft zijn team dan ook met grote zorg uitgekozen: ze hebben ruime ervaring en een uitstekende staat van dienst. Daarbij staat discretie vanzelfsprekend hoog in het vaandel. Met dit super team kunt u erop vertrouwen dat u tijdens uw be-handelingen de allerbeste zorg ontvangt.

2 / Happy in uw Lijf

Bij APS is ons doel om ervoor te zorgen dat u zich weer helemaal happy in uw lijf voelt. We willen dat u zich bij ons van het begin tot het einde van uw behandeling veilig en comfortabel voelt. We plannen uw operatie zeer zorgvuldig en Dr Pirayesh en zijn team beantwoorden voor en na de operatie al uw vragen en nemen uw eventuele zorgen weg. Na de operatie zien we erop toe dat u alle ondersteuning krijgt die nodig is voor een voorspoedig herstel en een mooi, natuurlijk eindresultaat.

3 / Een rustig Gevoel

Het is begrijpelijk als u een beetje ongerust bent, want ook al is het uw eigen keuze: een operatie is toch niet niks. Dan is het fijn om te weten dat u bij Dr Pirayesh in goede handen bent: hij heeft zeer veel ervaring opgedaan met vrijwel alle voorkomende plastisch chirurgische ingrepen en esthetische behandelingen. 

4 / Meer Tijd — Betere Resultaten

Dr Pirayesh neemt bij elke operatie de tijd en gaat uiterst gedetailleerd en voorzichtig te werk in zijn streven naar perfectie: minimale, mooie littekens, een voorspoedig herstel en de kleinst mogelijke kans op complicaties. Wij geloven dat dit het eindresultaat van uw behandeling ten goede komt. Na de operatie krijgt u van ons uitgelegd wat u moet doen om uw genezing te bespoedigen en het risico op complicaties te verminderen. 

kliniek aps_0556.jpg
bottom of page